Bestelling wafels & fruit

Beste ouder, grootouder, tante, oom, vriend, leerkracht, buur, kennis of sympathisant

Ook dit jaar organiseert de ouderraad een wafel- en fruitverkoop ten voordele van de St-Jorisschool!

Op maandagavond 7 oktober werden de inschrijvingen afgesloten!

Betalen doe je best v??r 18 oktober via overschrijving op rekening BE50 0016 0041 4518 van Ouderraad Sint-Jorisschool. Vermeld hierbij dezelfde naam en klas als opgegeven op de bestelbon.

De bestellingen worden verdeeld op woensdagmiddag 23 oktober vanaf 11u15?in de lagere school.

Niet-afgehaalde bestellingen leggen we klaar in de klas van het oudste kind en kunnen er tot vrijdagavond afgehaald worden. Opgelet, daarna is het herfstvakantie!

TIP: Breng een herbruikbare tas of plooibak mee bij het afhalen. Vergeet zo nodig de grootouders niet op de hoogte te brengen van het afhalen van de bestelling!

De ouderraad, directie en leerkrachten van de Sint-Jorisschool bedanken je voor je steun!