Inschrijving Meet & Friet-avond zaterdag 07/03/2020

De ouderraad nodigt jullie graag uit om elkaar buiten de schooluren te ontmoeten bij een frietje en een glaasje.

Dit kan tijdens onze 3de Meet & Friet-avond die zal doorgaan op zaterdag 7 maart 2020.

Welkom vanaf 17u in de refter van de St-Jorisschool.

Dit jaar zullen er opnieuw 2 frietkramen zijn die voor ons lekkere frietjes en 5 verschillende soorten snacks zullen bakken tussen 17u15 en 21u15.

Keuze tussen curryworst, stoofvlees, kaaskroket, chickenfingers en cervela!

Het concept: 1 vaste prijs/persoon = frietjes en snacks à volonté + een ijsje!

• 12 euro = volwassen persoon
  • 6 euro = kind vanaf 6 jaar
  • 3 euro = kind jonger dan 6 jaar

Terwijl de grote mensen nog wat napraten, worden de kinderen door Chiro Esjeewee geëntertaind in de turnzaal. Dit jaar mogen de kinderen (en volwassenen) verkleed komen, want het thema is CARNAVAL!

Inschrijven en betalen tegen ten laatste zondag 1 maart 2020. Hou rekening met de krokusvakantie!

Betalen kan enkel via overschrijving op rekeningnummer BE50 0016 0041 4518 van de ouderraad St-Jorisschool. Vermeld zeker de naam en de klas van het oudste kind op school. De inschrijving is pas definitief na betaling van het totaal bedrag!

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen en wensen jullie alvast veel plezier toe!